Spring naar inhoud
Home Over

Over MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem

De MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem is bedoeld als aanjager om innovaties te versnellen en om nieuwe producten te ontwikkelen in de maritieme en industriële sector. Wij helpen ondernemers graag een stap verder met hun innovatie. Daarvoor is meer nodig dan alleen geld. Het fonds wil dan ook nadrukkelijk nieuwe verbindingen in de regio tot stand brengen.


Innovatieomgeving

Duuzaamheidsfabriek


De Duurzaamheidsfabriek, Maritime Delta, I-Lab en InnovationQuarter zijn belangrijke partners en vormen samen de innovatieomgeving. Lees meer over deze innovatieve bedrijven.

Lees meer

Adviescommissie

De aanvragen voor een subsidie worden beoordeeld door een team van experts, afkomstig van bedrijven uit de regio Drechtsteden-Gorinchem, die onder andere opereren in de maritieme, industriële en financiële sector.

LEES MEER

afbeelding propositie Regio Deal 23-24


Over Smart Delta Drechtsteden

Binnen Smart Delta Drechtsteden werken overheid, onderwijs en bedrijfsleven slim samen aan een toekomstbestendige regio Drechtsteden. Innovatie, een goed vestigingsklimaat en goed opgeleide mensen zijn daarbij belangrijk. Op het gebied van innovatie zijn ondersteunende initiatieven als de Duurzaamheidsfabriek, de Maakfabriek en de MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem in het leven geroepen om de innovatiekracht van de regio te vergroten en te versterken. 

Lees meer

Wil je een bijdrage aanvragen?

Ga naar bijdrage aanvragen