Spring naar inhoud

Bijdrage aanvragen

Wil jij als startende ondernemer of MKB-ondernemer een bijdrage aanvragen, om daarmee jouw innovatieplannen verder te brengen? Lees hier aan welke voorwaarden de innovatie moet voldoen.


Voorwaarden

Regio Deal Drechtsteden - Gorinchem - Smart Delta Drechtsteden
  • De innovatie is vernieuwend voor uw bedrijf en de sector én levert een bijdrage aan versterking van de maritieme en/of industriële sector in de regio Drechtsteden-Gorinchem. 
  • De activiteiten zijn meer dan alleen een technische verbetering en de baten van de activiteiten overstijgen het bedrijf zelf.   
  • De activiteiten waarvoor subsidie wordt aangevraagd hebben een duidelijke binding met de regio Drechtsteden-Gorinchem. Dit komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in de samenwerking met gevestigde bedrijven en onderwijsinstellingen in de regio.  

Ik wil een bijdrage aanvragen 

Vanuit de MKB-Innovatieregeling Drechtsteden-Gorinchem willen wij je zo goed mogelijk verder helpen bij het aanvragen van een subsidie voor een innovatief project of product. Samen verstevigen we de innovatiekracht en vormen we een vooruitstrevende regio! 

Een aanvraag indienen voor een subsidie is eenvoudig. Bij het invullen van het formulier, vragen we je om onderstaande punten mee te nemen in de onderbouwing. We streven ernaar om je binnen zes weken te informeren of je in aanmerking komt voor de financiering. Ook krijg je de kans om je plannen verder toe te lichten bij de adviescommissie. Deze adviescommissie bestaat uit ervaren ondernemers, elk afkomstig uit verschillende toonaangevende bedrijven uit de regio.   

Toelichten aanvraagformulier

  • Onderbouw op een heldere manier de mate waarin de innovatie vernieuwend is en op welke manier de innovatie een bijdrage levert aan versterking van de maritieme en/of industriële sector in de regio Drechtsteden-Gorinchem. 
  • Omschrijf de uiteindelijke belanghebbende(n) van het bedrijf, waaronder ten minste de gegevens uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel 
  • Omschrijf een heldere projectplanning van de activiteiten om de innovatie verder te brengen


De aanvraagprocedure is tijdelijk stopgezet. Binnenkort meer informatie.

Regio Deal Drechtsteden - Gorinchem - Smart Delta Drechtsteden Drechtlab

Hulp nodig?

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden!


Neem contact met ons op

Nieuws